Vypadá to jako klasické těsto na piškot. Ja bych do světlé pěny třela žloutky s cukrem, hodně hodně, pak přidala mouku a vlažné rozpuštěné máslo a zase šlehala, až by se dělaly bubliny, aby se těsto co nejvíc provzdušnilo. Pak bych opatrně vmíchala ušlehané bílky. Nesmí se to péci moc dlouho, aby to nevyschlo. Jde o to, aby piškot byl vláčný, ne suchý. Ovoce bych dala čerstvě až na upečený piškot
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.