Ja v USA ziju uz 15 let, knedliky i kolace delam z hladke mouky (all purpose) a suseneho drozdi (kupuju ""active dry"" - jinak prodavaji ""rapid rising"", to nemam vyzkousene). Na kolace 1 pytlicek drozdi na 250 g mouky, na knedliky 1 pytlicek/300 g mouky. Jako napln do kolacu je u nas oblibene apple butter (trochu podobne svestkovym povidlum), nekdy si udelam klasickou jablkovou napln, misto tvarohu ricottu - chut uplne stejna neni, ale da se to). Drobenka z wondra flour. Pecu si i klasicky cesky chleba, rye flour na kvasek kupuju ve Walmartu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.