Možná Ti trouba špatně ukazuje teplotu. Je dobré mít zapichovací grilovací teploměr a jednoduše na začátku zvýšit teplotu v první hodině na 120C. Až budeš mít v prostředku 80C, tak můžeš snížit na těch doporučovaných 80C a nechat 8 až 9 hodin, a pak ještě hoďku na 180 C
A taky je důležité začít z pokojové teploty uvnitř husy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.