Holky, jak se to dělá, když chcete mít nahoře na dortu vrstvu želé s ovocem? Dělávala jsem to jenom u těch kupovaných piškotových korpusů, tam člověk nic nepokazí. Ale když upeču klasický dort, co mám dát pod tu ovocnou vrstvu? Když tam dám máslový krém, tak mi ho teplé želé rozpustí, když tam nedám nic, tak se mi tekuté želé vsákne do korpusu. Čím to podmazat? Hustým pudinkem?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.