Ono hlavně tím sirupem se ti to hodně naředí a to pak dělá neplechu - krystalky, hodně tvrdá zmrzlina atd. Tím macerováním dá to smrčí chuť přímo smetaně. Stačí tak větší hrst toho mladého jemného smrčí na 1/2 l smetany, dát do velké zavařovačky s víčkem a nechat v ledničce pár dní, občas otočit hlavou vzhůru, tím se obsah promíchá. Průběžně můžeš ochutnávat a pak podle potřeby scedit (radši přes plátýnko) a dál použít. Já si to mladé smrčí vždycky rozdělím do menších sáčků, tak akorát každý na jednu várku, a pak v létě vytahuju. Do zmrzky pak ale ještě přidávám limetkovou šťávu (svařenou s troškou cukru na sirup), mám to radši trošku dokysela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.