Přidat odpověď
Pomaly hrnec - vecer maso nenahazis a rano nezapnes, protoze to je znacne rizikovy z mikrobialniho hlediska. Zapnout muzes pres noc, rano vypnout a deti si prihreji na sporaku. Nebo to zapnes rano a hotovo bude pri navratu. Vecer si predpripravis potrebne - nakrajis, nasolis, osmahnes cibulku, pripravis dochucovadla, potrebne strcis do lednice, rano nahazes do hrnce. Tady to ale chce mit uz zkusenost, kolik co chce casu na jaky stupen v mnozstvi, ktere pouzivas (vas je hodne tusim). Ony ty uvadene casy jsou nekdy ponekud zavadejici, uz proto, ze neexistuje sjednocena terminologie pro ty ruzne stupne. Jako ne ze by se delo neco dramatickeho, pokud to pojede dele, akorat to bude vic rozpadly, u nekterych typu jidel to maso teda muze byt uz ponekud vyvareny (zejmena pokud jde o drubez). Horsi je, pokud to treba nebude jeste uplne udelany, zda ti to dite pozna. Kazdopadne bych pocitala s nejakou zavadeci dobou, nez to vychytas a uvedes do provozu tak, jak chces.
Jogurt - teoreticky lze, na webu najdes navody, ale uplne idealni to asi nebude, zalezi, jake mas naroky. Ja to nezkousela. Zapina se to na nejaku dobu, aby se to nahralo, pak vypne a necha byt, neudrzuje to tu potrebnou teplotu celou dobu, takze oproti perine to asi az takovy rozdil nebude.
Předchozí