Přidat odpověď
Národ gurmánů fakt nejsme (jinak by se Hruška nebo Babica tolik neprosadili ),a od toho se odvíjí nabídka a poptávka potravin..Teď je všude ve světě moderní vařit z lokálních surovin, oprašovat staré recepty. Já žiju na maloměstě a co se lokálních surovin týká, tak problém není, ale je tady farmářská prodejna ( a toho farmáře znám, vím kde bydlí a co pěstuje), soukromé řeznictví ( majitele znám, tykám si s ním a nikdy by mně nedal maso, co by si sám neuvařil)..Chleba dobrý, sýry moc nejíme.. Co problém naopak je, to je slušně vařící normální restaurace, jsou tady asi tři, a všechny vaří naprosto příšerně..A já to fakt nesnesu, dát za rodinný oběd kupu peněz, když to samé jídlo uvařím z lepších surovin a lépe..Takže jíme skoro už jenom doma ( když nepočítám cestování, ale i tam to je kolikrát problém) Vařím každý den, manžel a já pracujeme v domě, kde bydlíme, syn jí taky doma, když musel se změnou školy začít chodit do školní jídelny, byl to pro něj šok a fakt mu to nechutná..
Předchozí