Přidat odpověď
Juillet,
kvalitní jídlo je třeba šunka nejvyšší jakosti - prostě správná šunka, co obsahuje hlavně maso. Anebo smetanová zmrzlina ze smetany. Anebo jahodoá marmeláda, co je fakt z jahod a nejsou to dobarvovaná jabka. Anebo hořká čokoláda, co opravdu obsahuje kkaové hmoty nad 50%. Anebo maso, které není napíchané vodou. Anebo máslo co je fakt máslo a nesnaží se jen jako máslo tvářit i tím,ž eho najdeš hnedka vedle toho klasického a zabalené velmi obdobně. Anebo paštika, která obsahuje opravdu hlavně játra a ne kůže.
Prostě kvalitní pro mě znamená, že je to opravdu to, co to má být a není to šizeno a zlevňováno.
To co píšeš tudíž kvalitní být může a nemusí. Záleží na tom, jak moc je to případně šizené. A ano, dá se to poznat a když si zvykneš opětovně na ty nešizené výrobky, tak už Ti ty šizené pak nechutnají.
Předchozí