Našla jsem recepty, které se liší v době i teplotě zavařování, a to dost výrazně (80 versus 200 stupňů).
Plánuju: nastrouhat, nacpat do sklenic bez čehokoli dalšího a dát do trouby. Akorát teda na jakej čas a teplotu, aby to bylo akorát?
A taky: můžou se tam dát i jabka mírně natlučený, nebo jen bezvadný? Mám úchylku na to, že jakkoli narušený by se už spíš jíst nemělo, ale možná jsem moc úzkostlivá?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.