Mě na tom obecně děsí vůbec představa, že by lidé mohli přerušit styky s takto blízkými příbuznými kvůli takovým blbostem. Já si umím představit přerušení kontaktů s prarodiči nebo s dospělými dětmi ( a jejich partnery) jen při opravdových patologiích. Nesvěřila bych dítě babičce alkoholičce (i když i s tou bych se snažila alespoň ten kontakt zachovat). Chápu, že existují patologické případy, kde to je nejen nutné, ale i správné, ale to jsou fakt extrémy (sex. zneužívání, alkoholismus apod.). Představa, že se vnouče nestýká s prarodiči, protože se rodina není schopná dohodnout na drobnostech, mi připadá strašná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.