Drahoušci včera vznesli požadavek na víkendový oběd. Hovězí a dušená mrkev. Nechce se mi uvařit kus flákoty v papiňáku a k tomu podusit mrkev. Takže prosím zkušené kuchtičky o rady:
1. jaký kus hovězího je top na pečení vcelku (ráda bych to pekla pomalu x hodin - kolik hodin a na kolik stupňů?)) 2. chci to maso péct jen na másle (bez cibule), jak udělám ale dostatečné množství šťávy? Nechci žádnou moukovou kejdu. 3. jak nejlépe na glazovanou mrkev?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.