Ahoj, potřebuji inspiraci na krém do cukroví. Ne čokoládový, ne se syrovým vejcem, ne máslo vymíchané s cukrem. Budu dělat pařížské rohlíčky, minulý rok jsem dělala krém z husté kaše z mouky, mléka a cukru a vyšlehala s máslem. Byl super, ale chtěla bych zkusit něco bez mouky. Napadá mě ještě klasický pudinkový. Je vůbec nějaký krém, který vydrží třeba pět dní a není to jen máslo s cukrem?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.