Smažení na minimu tuku je obvykle horší než normální smažení na dostatku tuku, protože dochází k výraznějšímu přepalování a masivnějšímu vzniku nežádoucích produktů.
Natož, když se smaží s nedostatkem tuku na teflonu tak, že zůstávají holé plochy teflonu, který se rozpaluje. To se k tomu potom přidávají toxické produkty vznikající přepalováním teflonu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.