Můj brácha si takto vyklepl do těsta nedomrlé kuřátko z domácího vejce.
Při skladování vajec asi záleží na více faktorech - domácí vejce mohou mít tenčí skořápky, mohou být oplodněné, mohou se válet bůhvíkde a bůhvíjakdlouho atd. Vejce je vlastně taková malá přírodní konzervička - nemusí být nutně v chladu. Ale také nemůže být nekonečně dlouhou dobu v teple. Chlad prodlouží trvanlivost a je jistější.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.