Kdysi mě tu kdosi zaujal svým receptem na řízky: naložit přes noc do jogurtu, pak obalit v cornflakes a upéct. Prý jsou díky tomu jogurtu řízky jemné, odpadá práce s trojobalem a zkrátka je to super vychytávka. Znáte někdo, děláte? Chtěla bych to vyzkoušet a ráda si poslechnu vaše rady. Hlavní dotaz ale je - co pak s tím jogurtem? Přece ho jen tak nevyleju, zároveň jsem nikdy jogurt tepelně nezpracovávala a neumím si představit, jestli z toho jde nějaká omáčka nebo něco...?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.