Přidat odpověď
Jinak jsem si myslela, že konzervy nepoužíváme, ale když se nad tím zamyslím, tak docela i jo:
rajčata, cizrnu, hrášek, kukuřici, tuňáka, rybičky. Bujóny ve vaničce.
Polívky z pytlíku milujou děti, to rostu, ale zas takovej jídelní fanatik nejsem, abych jim to občas upírala.
Občas noky z Lidlu, ty beru jako polotovar, a listový těsto, to je sice taky asi polotovar, ale s tím se patlat nehodlám. Ale co jsem se začala koukat na složení, tak většina je s palmovým tukem a ten tak divně padá na jazyk, takže to už nekupujem.
Občas obalovaný rybí prsty nebo sejra (ale to fakt málokdy).
Jogurty dělat doma si neumím představit, myslím, že se daj koupit kvalitní a bez práce (Hollandia), chleba a housky si občas pečem, ale jinak bez rozpaků koupím.
Blbej pocit mám z kupování sladkýho pečiva, ale ne vždycky se mi chce píct a děti, potvory, kolikrát preferujou to kupovaný.
Předchozí