na dovolené polévky z pytlíku, výjimečně i doma (gulášovou, do které přidám fazole, kousek mrkve...) francouzskou.. (fakt výjimečně) ale někdy "jako když ji najdeš" je za 10 minut hotová a chutná nám všem
používám přesně to tvé bramb. z pytlíku, jsem z rodiny, kde se jiné než z pytlíku tj. domácí nikdy nepoužívalo a fakt nemám čas ho ručně dělat, ani to neumím-nikdy jsem ho nedělala. nicméně protože tuším jaké brambory asi do něj přijdou, používám ho z tohoto důvodu výjimečně, stejně tak halušky, výjimečně, ale když tak jedině z pytlíku (o zamražených nevím, klidně bych je koupila)
pak používám samozřejmě sardinky, kukuřici Bonduelle z konzervy (jeden syn miluje, tak celkem často), fazole z konzervy, a výjimečně jiné věci z konzervy, rajč. pyré z krabice, zamraženou zeleninu, špenát, filé
jíšku ne - tu si dělám sama a neláká mne
výjimečně listové těsto (kvli ztuženéu tuku, kdybych našla bez něj, tak ho kupuji a dělám častěji)
masox (výjimečně např. do zelňačky)
to je asi všechno, ale možná jsem na něco zapomněla
jo a kynuté knedlíky s marmoškou, a bramborové zaražené, dám je na mrazák a někdy "jako kdyyž najdu"
majonézu domácí nedělám, takže kupuju hotovou
někdy paštiku (včera jsem dělala domácí, je lepší, ale ne vždy je čas, např. před výletem)
jo, kupuju si občas ruské vejce, křenové závitky apod. v aspiku - ten jsem doma nikdy nedělala
koupila bych klidně v nouzi korpus na dort