Rodina mě ukecává, abych je upekla. Nikdy jsem to nezkoušela, nemám ani formičky. Ani babičky, ani mamka ořechy nepekly. Mám hodně vlašských ořechů. Mám formičky na pracny (malé) a na žloutkové. Připadá mi, že by to mělo jít a pak je slepit po 2. Co myslíte? A máte nějaký vyzkoušený recept, který se nedá zkazit? Jsou lepší světlé nebo tmavé? Předem děkuji za všechny cukrářské rady
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.