Přidat odpověď
Okolíku, taky na dovolené nerada vařím. Když jedeme na rodinnou dovolenou, tak jedině s polopenzí, to je podmínka. Ale když jezdím sama se synem na vlaky, tak máme vždycky apartmán a vaříme si sami, respektive první den si vezeme řízky a bramborovou kaši, na další dva dny zmrazené omáčky a pytel těstovin, které tam jen uvaříme a pak už si buď dojdeme někam na jídlo, nebo si někde nakoupíme a něco uvaříme. Je to v tomhle případě praktičtější, jelikož většinu času jsme někde venku u kolejí a nikdy nevíme, v který čas se vrátíme, někdy syn na poslední chvíli zjistí, že někde něco jede zajímavého, takže se prostě zvednem a jdeme...při tomhle režimu plánovat nějakou určitou dobu večeře v penzionu by bylo dost problematické a kolikrát v blízkém okolí ani není restaurace, nebo zrovna mají v nabídce věci, co syn nejí apod. Ale snažím se v tom případě vařit co nejjednodušeji.
Předchozí