Já měla první porod hrozně těžký a dlouhý. Otec tam se mnou byl. Byl mi oporou a bylo to fajn. Už jenom čistě proto, že člověk tam v bolestech nebyl sám. Nevím, jak moc je to běžné, ale na mě se chodila dívat porodní asistentka dost sporadicky. U druhého nebyl. Já už nějakou dobu ležela na oddělení a než mě napadlo mu zavolat, že jako už, tak bylo po všem. Jak to zas bylo rychlé, tak mi tam nechyběl. Rodila jsem asi ve 4 ráno, dorazil před 6 k umytému a zabalenému miminu. Ještě jsem byla na sále, tak mi pomohl s přesunem na pokoj a donesl snídani. To bylo taky fajn.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.