Kaipo, ono to bude individuální a nebude to absolutní. Ale obecně to prý platí, plodovka by ty kontrakce měla jakoby tlumit. Já to neposoudím, o plodovku jsem přišla hodiny a hodiny před jakoukoliv kontrakcí. Asi podobně jako obecně je porod s oxytocinem bolestivější a u mě v tom nebyl rozdíl, jako sviňa bolel v obou případech a rychlá rodička jà nejsem ani omylem, první porod od odtoku plodovku cca 44h (a ještě jen díky medikaci, sama od sebe bych jen tak neporodila), druhý 22h.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.