Přidat odpověď
Obrázek tetování se netýká "paní z holubicí", která se k tomu vyjádřila:
„Tak k té včerejší čepici, která obletěla česká média s tím, že je proruská. Na tuto demonstraci jsem šla s tím, že mně jde o Českou republiku, abychom se zde měli dobře. V životě by mě nenapadlo, že mediální žumpa se toho chytne a udělá ze mě proruskou (osobu). Jsem matka samoživitelka a nezajímá mě politika Ruska ani Ukrajiny. Jde mi o to, abych uživila sebe i syna. A hlavně syna. Jde mi o to mít kvalitní život v České republice, abychom se zde měli dobře a aby Česká republika vzkvétala. Mediální žumpa, která ze mě udělala proruskou, je k politování. Jak jsem již zmínila, nezajímá mě Rusko, ani Ukrajina, ale Česká republika, abychom se zde v České republice měli dobře,“ zdůrazňovala VH znovu a znovu.
„Tuto čepici jsme kupovali z toho důvodu, že jsou na ní české národní barvy a nenapadlo by mě to, že z toho udělají ruskou čepici. Tak tolik k té čepici, kterou beru jako českou, a ne ruskou,“ doplnila ještě."
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Tady-je-Putin-vidite-Expert-168-hodin-hledal-mezi-zenami-v-cepici-nakonec-nasel-720927
Předchozí