Pole na tu pánev dáváš trochu oleje nebo je děláš úplně nasucho? A nelepí potom k pánvi? A jak otáčíš-prohazuješ nebo pomocí obracečky? Ptám se protože palačinky máme doma taky rádi natenko, dělám tenké co mají kraje křupavé , ale mám doma 2 prehistorické teflonové pánvičky co nemají hladké dno, ale takovou mřížku, dávám trošičku oleje, rozetřu mašlovačkou a pak liju těsto. Chtěla jsem pánvičky obměnit a koupila jsem si ty speciální nízké na palačinky- 2 různé, ale těsto se mi přichytává i s olejem a v takové pánvičce je neumím prohazovat aby se otočily-asi nemají ten správný tvar a navíc jsou těžší, takže nové pánve leží ve skříni a dělám je stejně dál na starých-jenže ty nemají životnost neomezenou, tak nevím co dělat jinak aby to fungovalo i na nových pánvičkách
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.