Přidat odpověď
Fed, podle toho co říká syn tak jim to neřekla a podle toho jak mluvila se mnou mám pocit že syn v tomto nekecá. Já chápu proč je k tomu tlačí, ale měli by to jednoznačně vědět předem , prostě na začátku stanovit pravidla a zpočátku je ještě připomenout, přece jenom je to přechod a spousta nových informací a vjemů, a ne vyrukovat s tím po víc jak půlroce. A ani mě se chlapem to nevysvětlila nijak srozumitelně, já ji říkala že na staré škole deník ani nepsali, takže s tím má zkušenost jen dva roky a že se to učil za pochodu v době kdy to spolužáci už dávno znali, ale že bylo zvykem dostat známku, ukázat na chyby, ale už se k tomu nevracet, jen se počítá že stejnou chybu neudělá v dalším deníku, pokud ano opět horší známka a na to mi řekla, ale toto je klouzavá známka (tento výraz slyším prvně) , takže je přece běžné že se musí stará práce opravit, že musí od začátku přesně vědět co a jak tam napsat a pokud to neopraví, tak nemůže dostat pěknou známku za další už dobrou práci, to je přece běžné. No nevím já se s tím setkala prvně, tak asi nejsem dostatečně chytrá když to neznám
Předchozí