Přidat odpověď
v každé třídě jsou děti s Adhd, většinou se uklidní kolem 7. třídy aspoň tak, aby zvládly nerušit výuku
blbý je, že některý děti, většinou kluci a bez ohledu na adhd, v té době začnou mít pocit, že je to jejich kecání ohromně vtipný a sexy, ostatní spolužáci jsou samozřejmě vděční za to, jak se místo učení řeší chování,
některým to vadí, ale stydí se za to, že by se chtěli učit, někteří se bojí, že se jim budou posmívat, takže neřeknou nic,
v takové třídě se hodně blbě učí,
já chápu, že člověk s adhd vydrží míň než ostatní, přesto je potřeba naučit se respektovat ostatní, neskákat do řeči, vydržet třeba pět minut bez mluvení, aby se dalo něco vysvětlit
učila jsem i na specce, zvládnou to i děti se středně těžkým autismem v kombinaci s retardací, některý mají taky i adhd a chce se to od nich od první třídy a oni to dokážou, překvapilo mě to, ale dokážou
Od té doby jsem přesvědčená o tom, že pokud to nezvládne někdo s normální inteligencí, měl by začít od sebe a ne chtít pořád od ostatních, aby respektovali jeho problém, pokud on nerespektuje potřeby ostatních, včetně potřeby učit se, potřeby učit, klidu na práci a slušný chování
Předchozí