| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názor k dotazu Smysl terapie

15.8.2005 22:47:23 Tereza, 24 let

Re: Smysl terapie

Smysl terapie urcite ma, ale jak se zda, nevyhovuje Vam lekar. Ja trpela uzkostmi a panikou. Obcas mi i prislo ze uz to nevydrzima ze v zivote uz nebudu nikdy normalni a dalsi nesmyslne myslenky. V nejhorsim obdobi jsem byla hospitalizovana v Bohnicich, tam jsem bohuzel dlouho nevydrzela, bylo mi tam hur. Jako jedina jsem nebrala zadne leky a navic cizi prostredi, lide. . . nesedla jsem si s pani doktorkou ... atd. Po ctyrech dnech jsem odesla na vlastni zadost a zacala navstevovat nejdrive jednou tydne nize uvedene doktory.
Muzu doporucit pana Doktora ŠOLLEHO, to je psychiatr, ke kteremu si chodim pro leky ( ktere uz temer neberu ) a muj terapeut pan Cichak. oba dva mi nesmirne pomohli, po trech mesicich lecby u nich jsem se zaradila zpet do pracovniho procesu. uzkosti mivam jen obcas a pan Cichak vede terapii opravdu formu povidani, ze zacatku Vam prijde, ze si jen povidate, ale po nejakem tom sezeni zjistite, ze Vas donutil premyslet a konecne zjistujete v cem je problem a to je ta nejlepsi cesta k vyleceni. Je to v Praze u IP Pavlova, tel.: 222510607. Drzim palce a verte mi jde to !!! Tereza
Odpovědět
Názory k dotazu (1 názorů)
Re: Smysl terapie Tereza, 24 let 15.8.2005 22:47

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.