Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

<<Následující článek(prohlížení deníku Florida)

Zacatek vyletu na Floridu

Utery 25. brezna

Autor: SavaH , 29.3.2003

Tento vylet zacal velmi prapodivnym zpusobem. Jelikoz rodina prodava dum, ve kterem prave bydli a nikdo ho behem poslednich dvou vikendu nekoupil, tak se Karen rozhodla vydat s detmi na Floridu za dedeckem.
V utery jsem vstavala velmi brzy - v 6 rano a balila veci a uklizela svuj pokoj a koupelnu. V pul 8. jsem mela vse hotovo a sla pomahat Karen poklidit cely dum. Je to docela zahul vyluxovat vsechna tri patra, vylestit podlahu a okna a jeste k tomu hlidat deti. V 11 jsme nalozili vsechno do aut a vydali se nal etiste. V letadle nam naservirovali jen nejake precliky a neco k piti. Let trval tak neco kolem dvou hodin.
prileteli jsme do Orlanda (kousek od vychodniho pobrezi). Na letisti si Karen pujcila auto-spis nakladacek a jelo se do hotelu. Pred hotelem byl bazen. Rikala jsem si, ze mi bude zima, kdyz vylezu z bazenu, ani nahodou. Je tu idealni teplota, ani prilis teplo ani zima. Takove krasne letni pocasi. Neni to sranda davat pozor na tri deti ve vode, ale zadne se mi neutopilo. Vecer jsem padla do postele a usnula asi v devet vecer.
Pokoj byl malinky, dve manzelske postele vedle sebe a rozkladaci gauc. Karen s Vincem spali na jedne posteli, ja na druhe a kluci na gauci. Jeste tam byla koupelna se zachodem. Na ty dve noci je to dostacujici, ale dyl bych tam asi nevydrzela.

Zobrazeno doposud 702 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.