Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Disney World

Streda 26. a ctvrtek 27. brezna

Autor: SavaH , 29.3.2003

Ve stredu rano me vzbudily deti asi v pul sedme. Tak jsem sla na chvilku do sprchy a v sedm se vydala s nimi na snidani. Proc tak brzy? Protoze v 7:55 odjizdel busik do Disney Worldu. Jenze hned poranu Karen predvedla strasny divadlo. Opoustela jsem pokoj s detmi a ona se vracela pro nausnice. Pak sla za nami a najednou silene vyjekla, ze ztratila jednu nausnici. No, tak jsme ji vsichni hledali. Pak jsem to s klukama vzdala a sla na snidani. Tak za pul hodiny tam dorazila Karen s nausnicemi. Tu druhou neztratila, ale vubec si ji nevzala, nybrz ji nechala ve sperkovnici. Tohle nebylo poprve. V pondeli rano zas vyvadela, ze ji nekdo behem vikendu ukradl sperkovnici a ona mezitim byla na jinem miste, nez ji hledala.
V 8 jsme opousteli parkoviste hotelu a po pul hodine vystupovali na parkovisti Magic Worldu. Koupili listky, sedli na lodku a nechali se prepravit na pobrezi zabavneho parku. Dopoledne jsme obehli par atrakci - projizdka na lodce jeskyni, jizda vlackem kolem celeho Magic W. a jina projizdka lodkou tentokrat dzungli. Nestali jsme skoro zadne fronty, zato odpoledne se cekaci doba ve fronte na jednu atrakci pohybovala kolem 30minut. Narazili jsme na jednu atrakci, kde se necekala zadna fronta, tak jsem tam s dvojcatama sla. Nazyva se to X-S. Z pocatku se mi to zdalo jako silena kravina. Pak nas ale posadili do zidli, k tem nas pocitac pripoutal a pak to vsechno zacalo. Nechce se mi to popisovat. Proste jako ze kolem nas se pohybuje jakesi velmi nebezpecne zvire. Zhasli a ted z repraku u usi se ozivaly zvuky dychani dotycne bestie a na krk mi funel teply vzduch a prskala voda. I kdyz jsem vedela, ze je to jen simulace, tak to bylo docela dost hruzostrasny. Po opusteni X-S studia jsme se jeste projeli jinym vlackem a pak sli do Mountain na horskou drahu a pak supajdili na autobus zpet do hotelu. Chtela jsem jit jeste do bazenu, ale bolely me nozky a ja padla napostel a vstala az rano…


Ctvrtek
Jeli jsme do Animal Kingdom - takova safari s ruznymi atrakcemi. Libilo se mi tam vic, nez v Magic Worldu. Hned po ranu jsme se svezli na lodkach, byli jsem pekne mokry, kdyz jsme vylezli, pak se zase svezli vlackem a nakonec premistili do sekce dinosauru. Taky docela pekna atrakce. Pakova horska draha kolem dinosauru a zaludkem dinosaura. Nebala jsem se, ale kluci po celou dobu meli takovej vyraz v obliceji jako ze :"Zase nejaka pitoma horska draha. Dit je to jen simulace..."

dopisu to casem. Jdu spinkat....

Zobrazeno doposud 659 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.