Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Asi tě nepotěším

Autor: Ferum , 10.4.20052 roky 2 měsíce 3 týdny 4 dny života dítěte

Ahoj Vojtí.
Tak v pátek 1. dubna jsme měli soud o alimenty a svěření tebe do péče. Takže tě mám v péči a výživné každý měsíc od února 2005 tisíc korun měsíčně. Byly to docela nervy, ještě teď se klepu jak si na to vzpomenu. No a po soudu jsme jeli s tvým tátou do Tesca, kde jsem ti koupila dvě videokazety Úžasňákovi a Bořka stavitele, protože ve čtvrtek 31. března jsem ti koupila na Zličíně v Elektrowordu video. A od toho dne na něm jedou pořád tvoje pohádky. Bavyli jsme se s tvým tátou a že by si tě vzal na celý den ve středu 6. dubna do zologické, dále, že nikoho nemá a že se už ani s tou známou z Tesca nestýká. A ještě o tom jak schání práci atd. Po hodině jsme se rozloučili a on zůstal na Kladně, kde bydlí. A já jela za tebou domu.
No a pak nastala středa 6. dubna. Tvůj táta mě naštval už jen tím, že tě chtěl vidět a ani se nenamáhal ozvat a pak jsem přišla k tetě Heleně Jiráskové a ta mi řekla: "Hele Vojta se ještě stýká s tou z Tesca, jak po něm jela? No Martin jel totiž včera ráno do práce a viděl je spolu jak vycházejí z nemocnice, smějou se a Vojta jí něco důležitě vyprávěl a smál se na ní, div se nerozplynul. A šly spolu na autobus." Tak že mě tvůj tatínek tímto naštval a už mu nevěřím ani nos mezi očima. Už je mi jedno jestli někoho má, protože jen tak bez důvodu by se na nás nevykašlal, ale také jsem předpokládala, že má trochu slušnosti a prostě by mi to řekl. A on ne a klidně mi lhal do očí. No asi něco bude na tom, že má raději cizí děti než vlastní. Je to hnusné to říct, ale říká to osobě on sám. Nejvíc mě mrzí, že teď mu nemůžu věřit a tak se nezlob, ale protože mi lže mu nemůžu dát jen tak na celý den tebe. Vím, že na to asi nemám právo a nebude se ti to jednou líbit, ale prostě nemám jistotu, že mi tě vrátí. Doufám, že by ti nic neudělal, ale spíš, aby tě nezbalil a někam neodvezl. Přeci jenom se jmenuješ stejně jako on.
Vojtí doufám, že mě jednou pochopíš. Nedělám to naschvál, ale když mi pořád jen lže nemůžu mu věřit a ty jsi pro mě všechno.
Tvoje máma

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 453 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.