Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Vepřová krkovice se sýrovou kůrkou

Autor: Eset+2M , 24.2.2004

Ingredience:


1,5kg vepřové krkovice, 200g strouhaného sýra, 6 stroučků česneku, 3 rajčata, 3 lžíce olivového oleje, 1 lžíce oregana, 1 lžíce šalvěje, 1 lžíce bazalky, 1 lžíce strouhané citrónové kůry, 4cl koňaku, 1/4 l červeného vína, petrželka, pažitka, sůl, pepř


Postup:


Maso prošpikujeme česnekem, v oleji utřeme bylinky, koňak a citrónovou kůru, v pekáči zprudka opečeme. Dopékáme 80 minut a podléváme vínem. Rajčata rozetřeme se sýrem, potřeme maso a zapékáme 10 minut.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 429 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.