Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Příhody ze života

Autor: Správce zamlklinek , 14.6.2007

OSKARKA


Manža mě dneska fakt pobavil. Přišla jsem z práce a položila jsem Vendulce řečnickou otázku TAK COPAK TI DAL TATÍNEK K OBĚDU? Odpověď jsem od ní fakt nečekala :-))) Ale chytil se toho manža a povídá NO TY KOLÍNKA. To už jsem čula zradu - v lednici totiž bylo nachystaný rizoto na dnešek a na zítřek kolínka k rajský (rajská byla na mrazáku). Takže jsem se zeptala s čím že ty kolínka chudák holčička měla a prej NO S TOU SMĚSÍ CO TAM BYLA VE SKLENIČCE. Takže Vendulka poobědvala rizoto a jako přílohu k tomu měla kolínka :-)))


 








JANINA


ja se vcera dozvedela, ze Thomasuv kamos bude slavit 40iny na lodi v Chorvatsku ... a pry se rozmysleli, zda s nebo bez zenskejch ...a pry bez, ze stejne vsechny nemuzou!
na to ja: a to ze nemuzou rozhodli chlapi a nebo se nekdo ptal?
T: no napr. Anja nemuze
ja: Anja nemuze? jak to ze ne?
T: no kvuli detem
ja: jak kvuli detem? nejmensi mimino budu mit tou dobou ja a Anja ma par km od baraku mamu, ktera ji muze hlidat (deti 2roky + 1/2roku)
T: eee ..hhmmmm ...nnoooo
ja: takze chlapi se rozhodli, ze zensky nemuzou a proto je to bez nich, super, ne ze bych trvala na tom s vama nekam jet, i pro nas to bude dovolena, kdyz vsichni nekam zmiznete na 5 dni, ale uvadite dost blby duvod, proc jedete sami. reknete preci rovnou, ze po dlouhe dobe chcete jako chlapi neco podniknout sami ....
T: hmmmmm ... ja to nerekl ....

.... znate to, ze jo? ....


 







MANDELINKA:


Musím vám napsat, kterak jsme se s Markem v sobotu zlomili smíchem - máme do PC zapojený klasický USB kabel, na foťák, telefon apod. a malá se k němu v sobotu připlazila, strčila ho do pusy a začla žvejkat. V ten moment naskočilo na PC "zařízení USB připraveno k použití" a za další moment "zařízení USB nerozeznáno":o) Váleli jsme se tu smíchy, fakt to bylo dobrý:o)







Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 885 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.