Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Příhody ze života

Autor: Správce zamlklinek , 14.6.2007

MANDELINKA - jejich SPG na veterině:






Doktorka mě poslala, resp. Marka, na spermio, na veterinu protože tady v Brně je tam totální kapacita, ono je to v areálu veteriny, tady je to obrovskej komplex a mají nejlepší laboratoře.


No a tak jsme tam šli, já s nim samo;-) no a už u vrátnice, říkáme že jdeme za docentem Věžníkem, vrátnej se smál pod fousy...;-) došli jsme tam, Prof. Doc. MUDr. Věžník CSc. se nás ujal (nevím jestli jsem mu nepřeházela tituly), byl mimořádně příjemnej a vtipnej, vyplnil s náma "dotazník" snad o všem, divím se, že se nezeptal i na číslo bot... to mě docela šokovalo, ptal se i na věci typu jestli měl někdy něco zlomenýho apod. No na strašně moc věci - jak často souložíme, kdy naposled, a nevím, asi 50 otázek tam měl v tom papíru. No a tak pak nás odeslal za sestrou, ta dala Markovi plastovej kelímek takovej ten velkej, půllitr a v tom tu skleněnou nádobku na sperma a Marek říka jako kam máme jít... a sestra hlásí - bohužel, my nejsme reprodukční centrum, nejsme zařízeni, takže na WC... tak jsme přišli k WC, tam v řadě stálo asi 5 chlapů, no dořvala by ses smíchy:o) tak říkám Márovi - pojď na dámský, tam nikdo nebude;-) no tak jsme zalezli na dámský WC a šli jsme na to:-[


a po ukončeni akce jsme šli zase chodbou k té sesterně, potkávali ty mladíky s těma stejnýma kelímkama... sestře Marek předal vzorek, zaplatil 500 kč... no a od té doby tvrdí, že jeden z jeho nejlepších zážitků je, když mu jeho žena (omlouvám se za výraz;-)) kouřila na veterině na dámských záchodcích a on za to zaplatil 500 kč:-D


OSKARKA (když byla na IUI – ze kterého se zadařila Vednulka)

……IUI je v pohodě. Manža tam šel ráno tuším na 8, odevzdal co měl a já přišla ve 12, zavedli mi pipetu a bylo. Vůbec jsem to necítila, nebylo to ani nijak nepříjemný - řekla bych že gyndařská prohlídka je nepříjemnější.


Ale vtipná byla doktorka z Iscare, když jsem k ní vlezla na tu inseminaci, tak mi ukázala tu pipetu plnou spermií a zeptala se mě JE TO VAŠE? Trošku jsem se zasekla a pak jí říkám JÁ TO TAKHLE NEPOZNÁM... A ona že myslela jen to, ať zkontroluju jméno na tý pipetě, jestli to opravdu souhlasí :-D. Už jsem myslela že po mě chce abych okem poznala manželovy spermie :-D.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 987 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.