Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Příhody ze života

Autor: Správce zamlklinek , 15.6.2007

OSKARKA


Holky, nesháníte někdo takovej ten dětskej látkovej stan s tunelem? Já jsem ho Vendě přivezla z Německa a dneska jsem ho viděla v HM STUDIU - mají ho v akci za 598 (beruška nebo slon), nebo jen barevnej (nevypadá to jako zvířátko) za 399. Vím že něco podobnýho sháněla tenkrát Lucilka pro berušky, tak sem jen dávám tip :-)))
Jo a můj manžel (jak je takovej vyloženě technickej typ :-))), tak mě pobavil když mi volal že Vendě ten stan sestaví. Ptala jsem se, jestli to zvládne (je to klasickej látkovej dětskej stan s umělohmotnou konstrukcí) a on mi odpověděl (maje krabici s obrázkem před sebou!!!): NO TO SE JEN NAFOUKNE, NE? V tu chvíli mě to připadalo k pláči (že je fakt takovej antitalent na takový ty technický věci, počínaje výměnou žárovky a sháněním opraváře na cokoliv), ale dneska už se tomu směju...


 


OSKARKA


Jsem ráda že vás můj manžel pobavil :-)) Mě to úplně zkraje taky bavilo (ta jeho "PatoMatovina"), ovšem teď, skoro po 10 letech, je mi z toho někdy do breku....


 


OSKARKA


Holky, dneska jsem se pýřila ve videopůjčovně :-))) Šla jsem tam s Vendou vrátit DVD co si včera manža půjčil a paní za pultem (taková starší, tipuju kolem 60) mi říká: Tak vy patříte k tomu perfektnímu chlapovi?! Začala jsem se ohlížet, páč svého muže bych za perfektního neoznačila snad ani ve svatební den (tzn. v nejněžnějším rozpoložení :-))), ale bylo to fakt na mě! Paní mi začala vykládat, že ho strašně obdivuje jak on se stará o holčičku a jakej k ní má přístup, a že to se teda nevidí takovýhle chlapi, navíc ještě když vypadaj jako on (manža má 120kg, skoro 2 metry, zkérovanej plešatec), že je z něj úplně unešená...dokonce tolik, že chodí drbat někam na Babinet a že to tam musela napsat - že má zákazníka, kterej se výborně stará o dceru :o))))!!! Fakt jsem se rděla, i když jsem se snažila paní oponovat, že tak perfektní, jak vypadá, rozhodně není :-))) Ale nevěřila mi :-)))! Z manži se zřejmě stává idol nuselských žen v nejlepším věku :-)))!


 


EvaK


Oskarko, gratuluji k ideálnímu maželovi :))
Hele, nechceš se zeptat paní, zda nepotřebuje někoho na opravy v domácnosti, že bys jí tam manžela za nějakou korunu poslala- třeba kdyby paní potřebovala na zahradě postavit stan :))


 


OSKARKA


EviK, až nám tady v okolí otevřou nějakou jinou půjčovnu, tak tam manžu na takové ty drobné udržovací práce v domácnosti ráda pošlu :-))) On je fakt přeborník! Výměny žárovek (moje práce), instalace nového záchodového prkýnka (moje práce), malování zvlhlé zdi (moje práce)...je skutečně hodně všestranný :-)))!
Historku s tmelem jsem už vám tuším psala, ale kdybyste náhodou zapomněli: máme v kuchyni pod oknem takové ty "spížky", je to starej barák, takže pod oknem je vybouraná ta tlustá zeď a místo toho je tam úložnej prostor. Ovšem jsou tam občas pavouci, takže tam lezu vyjímečně. A když jsme se sem nastěhovali, tak jsem potřebovala udělat nějakou "stavební úpravičku" a říkám mu: V KUCHYNI POD OKNEM JE KYTOVACÍ TMEL, VYNDEJ MI HO PROSÍM. Holky, je to neuvěřitelné, ale on si otevřel okno a čuměl z prvního patra na dvorek..... Zřejmě měl pocit, že si kytovací tmel běžně spouštím třeba na provázku pod okno.... Jsem skutečně ZOUFALÁ MANŽELKA a až se jednou budu rozvádět a bude to soudit ženská, tak jsem rozvedená na první stání i bez majetkového vyrovnání :-))))

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 949 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.