Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Příběhy ze života

Autor: Správce zamlklinek , 22.6.2007

Marietta:


no a víc nevím, neb moje vykojená hlava fakt nefunguje... V té souvislosti mám úsměvnou historku do deníčku... Tenhle týden jsem "monomatka", Fany je s našima na chalupě a Jindra je s tchánovcema na Slovensku. Tuhle jsem volala na chalupu a mluvila jsem s mojí maminou, v pozadí jsem slyšela Fanču, tak se ptám: "A co děti, jak se mají?" A mamina na to: "Tady je teď jen jedno." A já se ptám: " A kde jste nechali Jindru? On je někde s dědou?" a mamina: "Ne, on je přeci na Slovensku...." tak asi takhle jsem teď na tom ;-)))) Ale jinak to šestinedělí fakt zvládám v pohodě :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


 






Petru




Jo ještě jsem zapomněla napsat, jak se mi zastavilo srdce - téměř - byla jsem v kuchyni, Martínek se plazil v obýváku na zemi /byl na bříšku/ a najednou na mě Eli volá helééé jsem na koníčkovi !!
tak se jdu kouknout na jakým koníčkovi a ona seděla Martínkovi na zádech!!!!!!!!!!!!! /naštěsí nedosedla úplně/ fakt infarktovej stav, ani jsem neječela, jen jsem tam apaticky stála a koukala jak drahouš zasahuje..ještě pár takových situací a jdu si pro pilulky :oD




drahoušova story ze včerejší noci..
bylo asi kolem jedný v noci, ležel , polospal a najednou jedním okem zahlídl stín v okně...(podotýkám, že bydlíme ve čtvrtým patře!! ), vyskočil z postele a ejhle,, dostala se mu tam kočka , schovala se za křesla, pak pod gauč a nakonec "odešla" střešním oknem... - zase podotýkám že je to 4.patro.
Fakt síla, stát se to mě, tak mě klepne, kočky totiž fakt nemusim :-(


 



Petru:
Naše Eli si dneska ráno dělala pořádek v hlavě :
"Filípek je bratranec,
Martínek je brácha,
Terezka je co? /ptá se mě/ , já říkám panenka -Eli říká Terezka je ségra,
a já jsem doktorka"...takový zakončení jsem tedy nečekala.. , čekala jsem něco obyčejnýho :-))) (např. já jsem ségra, sestřenice a další nepodstatný označení ..:oD)



 



LÉŇA:


Včera jsem si kupovala boty a šperky na tu svatbu (na poslední chvíli a měla jsem štěstí, že jsem obojí sehnala, už jsme začínala propadat panice...) a když sjem si zkoušela naušnice a přívěsek, tak Danýsek si tak poodstoupil a říká DÁDA KOUKÁ, MÁMA KRÁSNÁ JE! Tak mě to rozbulelo.
Zato u výtahu s epak vztekal, přetahoval se se mnou o klíče a utrhl mi přívěsek s plyšovou krávou. A okamžitě se rozbrečel a povídá (mezi vzlyky) DÁDA OPRAVÍ KRAVIČKU, DÁDA DOMA NÁŘADÍ MÁ. Tak jsem šla do kolen podruhé. Doma se to pokoušel opravit, samo miu to nešlo, tak to přinesl, přidržoval to u sebe a říká TROCHU TO DRŽÍ:-DDDD Mě se to pak povedlo nasadit zpátky, tak si teďka synátor myslí, že mi ji fakt opravil:_D


 


Petru:
Dneska se mě Ela ptala jak se bude Martínek jmenovat - ted když už je velikej - jestli to bude Pavel, Jirka , nebo kolega??? - nakonec to prej bude Matýsek :oDD, jsem ráda že nevymyslela něco nevkusnýho a je z toho Matýsek :-)))


 


Marietta:


Jindra měl úžasnou hlášku, šla jsem se osvěžit do bazénu, tak jsem si sundala tričko i kojící podprdu, abych si jí nenamočila a jen ve spodním dílu plavek a Jindra se na mě podíval a zeptal se, ty jdeš do bazénu jen..., zarazil se, zamyslel se a dodal,... v prsách?

 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 886 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.