Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Bylo mi 26 měsíců

Autor: Lucka Šeflová , 8.12.2013

8.12.2013


V poslední době se mi pěkně rozvázal jazyk :-) Už si umím říct, když chci baštit "chleba s máslem" a nebo "buchtu" (mám ráda tvarohovou :-) ). Taky už umím konečně říct, že se jmenuju "Áňa" :-) A taky vím, že je "máma Lucka" a "táta Jirka" :-) A moje nejoblíbenější slovo posledních dnů je "čokoláda" :-))) Ta mi chutná náramně :-) Hodně opakuju po druhých. Ráda si prohlížím knížky a začínám pomaloučku doplňovat slova do některých říkanek. Brácha byl ukecanější víc. Já mám zase větší trpělivost a u knížek vydržím déle :-)


Strašně ráda mámě se vším pomáhám. Moc mě bavilo, když jsme teď o víkendu pekli perníčky a s bráchou jsme vykrajovali. Taky jsme asistovali při pečení tvarohového koláče. Byli jsme jako pejsek s kočičkou, když pekli dort :-)


Nedávno nás navštívili čertíci. Moc jsem si s nimi nepopovídala, ale byla jsem moc statečná a neplakala jsem. U mámy to bylo přece jen bezpečnější. Brácha byl moc šikovný a řekl básničku i za mě. Dostali jsme spoustu dobrůtek a hlavně oblíbenou "čokoládu" :-)


Taky jsme byli na mikulášské diskotéce. Tam jsem i to tedy užila :-) Trsala jsem jako blázen :-)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 928 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.