Deníky Fotoalba Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

4. 6. 2015

Autor: vallan , 4.6.2015
Jen pár dní po minulém zápisu do občasníku se Markétka zúčastnila gymnastického klání, a u toho jsme samozřejmě němohli chybět. Soutěžila družstva dívek a děvčátek ve věku mezi šesti a tuším devíti lety, bez jakéhokoliv rozdělení do věkových skupin, takže kostky byly celkem jasně vrženy, ale nemyslím, že to někomu příliš vadilo. Markétčino družstvo si odneslo bronzové medaile, jakož i ostatní družstva, která se nevešla na vyšší stupínky.
Škoda, že babička s dědou z Rožnova, kteří nás navštívili krátce nato, nepřiletěli o něco dřív; děda se osvědčil ve znovuobjevené roli trenéra a naučil Markétku bezvadnou hvězdu a kotoul. Na závodech by zazářila ještě víc!
Zuzančiny výsledky z národních testů z matematiky a švédštiny nás potěšily, zrovna předevčírem jsme byli ve škole, kde nám Zuzanka své dílo prezentovala. Poněvadž to bylo ve třídě za přítomnosti paní učitelky, řekli jsme Zuzance, že spolu budeme mluvit švédsky, aby nám Åsa rozuměla. To Zuzanku trošku rozhodilo, není zvyklá komunikovat s námi švédsky. Ale docela rychle se z toho otřepala a pak už se docela v pohodě předváděla.
Kroužky už pro tento školní rok skončily, ještě je před námi poslední atletika. Školní rok končí příští čtvrtek, jako obvykle velkým školním sabatem někde na louce, kde se bude ve větru třepotat švédská vlajka a jedna po druhé, všechny třídy zjihlým rodičům zazpívají písně na oslavu léta, prázdnin a života.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 669 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.