Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Dítě Štír

24.10. - 22.11.

Autor: Bára + kluci 10/05 , 16.8.2005

Již od narození bude mít toto dítě schopnost podmanit si lidi ve svém okolí k tomu, aby pro něj udělali vše, co mu na očí vidí.

Velice rádo se toto dítě účastní každé pranice s úmyslem vyhrát. Kompromis nepatří k jeho cnostem. Jeho rodiče to s ním nebudou mít opravdu jednoduché. Dítě Štír potřebuje přísnou výchovu. Rodiče mu budou muset vštípit ohleduplnost ke slabším, schopnost čestně nést porážku či odpuštění, když mu jiní ublíží.

Malý Štír je velice věrný přátelům a osobám, které má rád. k ostatním ale může být i dost tvrdý. Když mu třeba nějaký kamarád rozbije hračku, on vezme jeho hračku, kterou mu taktéž rozbije a ještě k tomu mu ušpiní oblečení či mu dá do nosu.

Ve škole si s tímto dítětem učitélé nebudou vědi rady. Ačkoliv malý Štír bude vysoce inteligentní a šikovný, současně bude i tím nejzlobivějším ve třídě. Může být premiant a nebo největší záškolák na škole. Pokud se u tohoto žáka podaří učitelům potlačit vše fascinující vším zakázaným, má dobrou šanci být tím nejlepším.


Další horoskopy (Jak poznáme Štíra, Muž Štír, Žena Štír, Dítě Štír, Štír Nadřízený, Štír Podřízený, Slavné osobnosti ve znamení Štíra)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1367 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.