Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Prodloužený víkend v Kutné Hoře :o)

Autor: inishkea , 27.6.2006

Jeli jsme letos jako každý rok do Kutné Hory na Stříbření (pomalu se z toho stává tradice :o), letos jsme tam byly už po čtvrté).


Na cestu (v pátek) jsem dala jednorázovku nejen kvůli mému pohodlí, ale hlavně proto, že jsem Mišáčkovi chtěla dát takový moc hezký overálek a on se do něj v ničem jiném než v jednorázovce nevejde :o(. Přijeli jsme do hotelu a zjistila jsem, že jsem zvědavá, kde budu ty plínky jako sušit :o(, takže po zbytek dne byl v jednorázovkách. Jenže jsem to nechtěla jen tak vzdát, a proto jsem se snažila to sušení nějak vyřešit. V noci dostal čtvercovku + vícevrstvou plenku a disana vlňáčky, ty jsem z něj nakonec musela stáhnout, aby se mi nepřehříval. Z oblečení měl na sobě pouze tílečko a měl trošku přikryté nožičky háčkovanou popo dekou.


Měla jsem sebou celkem 35 čtvercovek, 20 vícevrstvých plenek, 2 froté popo čtvercovky, nějaké vložky, asi 40 jednorázovek (kromě asi 4 jsme je všechny zase vezli zpět). Vzala jsem sebou kbelík (velikostí tak na vložky :o) cca 3 l), sůl na skvrny, žlučové mýdlo a sliz (1/2 l).


V sobotu a v neděli jsme byli částečně nahatí, částečně v bavlnce. Počůrané čtvercovky i vícevrstvé plenky jsem přeprala jen tak trochu (ve slizu a 1x vymáchaní) sušila jsem, kde se dalo, na topení, na trubkách od topení, na věšáku - na ramínkách. Bylo naštěstí teplo a tak to schlo celkem rychle (měla jsem stejně puštěný ventilátor). Taky se nám stalo, že si v sobotu celkem 3x přikáknul do plenky. Pokáknutou plenku jsem jen potřela žlučovým mýdlem a hodila do kbelíku se solí na skvrny. Zmizelo vše a pak jsem jen přemáchla a dala sušit. Přepírala jsem jen v sobotu a v neděli jen ráno, pak už jsme plínky jen skladovali.


Na cestu domů v pondělí ráno dostal Miška čtvercovku na draka + vícevrstvou plínku a natahovací popo vlňáčky, docela mě příjemně překvapili, jaká je s nimi příjemně pracuje a jak hezky voní po mléce.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 2037 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.