Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

hvezdy

Autor: spravce* , 24.3.2003
Rak
Nejlepším dnem pro početí je 21.červen – letní slunovrat, při kterém je zaznamenána stoupající síla. Dařit se může celý půlrok, od prosince do června – narodí se potomek, jako by vám z oka vypadl. Nejlépe se početí Ráčkům zdaří v noci, při svitu luny, kdy jsou obdařeni něčím zvláštním, nevyzpytatelným a kouzelným. Mocná láska vás uchvátí a nevýslovně se vám vede. V ostatních měsících se může projevit klesající síla a nemusí se to zrovna zdařit, zejména těm méně citlivým jedincům. Nikdy ale není pozdě zkusit to znovu a znovu.

Lev
Lvi jsou většinou statní a silní jedinci, kteří se rádi chlubí svým potomstvem. Nejúspěšnější měsíc pro početí je září. Dobré měsíce jsou také únor, březen a květen. Síla jim naopak ubývá v říjnu, listopadu, prosinci a lednu.


Panna
Plodnost se Pannám nedá upřít. Většinou porodí více potomku, než si předsevzaly. Od prosince do června je plodnost nejvyšší. Daří se jim početí v chladnějších dnech, spíš než v parném vedru. Se stoupající silou Měsíce rodí zdravé děti. Prosinec, leden a duben přinášejí sebou sílu i aktivitu.


Váhy
Nejlépe se daří počít dítě v prosinci, lednu a září. Ačkoli milují slunný, horký den, v chladných měsících mají více síly. V parných dnech nemusí být zrovna v kondici. Váhy bývají dost plodné. Říká se, že na ně stačí hodit mužské kalhoty, a už jsou v tom. Pro ně zvlášť platí, nepřejí-li si zplodit potomka, užívat osvědčenou antikoncepci.


Štír
Štíři bývají plodní, obzvlášť v prosinci, lednu a únoru, a těšívají se zdravými potomky. Kromě září a října vycházejí ostatní měsíce pozitivně. Chcete-li, aby vaše dítko bylo navlas podobné vám, zkuste to v lednu a ručím vám, že to vyjde naprosto přesně. Pokud již žádné děti nechcete, dobře se chraňte antikoncepcí.


Střelec
Většina Střelců se příliš nechrání proti nežádoucímu těhotenství. Žijí v souladu s přírodou a berou život tak, jak jde. Některým dojde až za pár let, kolik vlastně zplodili potomků. Čísla jsou to slušná. Od prosince do června mají Střelci zvýšenou plodnost zaručenou. Od července do listopadu poněkud klesá. Tím vás ovšem nechci utěšovat, ani vám dávat plané naděje. Nejvíce se vám daří v únoru a v březnu. To se pak narodí silní jedinci, kteří se vám budou velmi podobat. Nevylučuje se ani měsíc srpen – doba dovolených.


Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1296 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.