Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník *Astrologie a plodnost


 Články 14 z 4 
 Co říká měsíc*Astrologie a plodnost
plodnost podle Luny

Tento postup vychází ze studia prací dávných astrologů a lékařů, mezi nimiž lze uvést taková jména jako jsou Claudius Ptolemaios, Agrippa z Nettesheimu, Johan Kepler, Theophrastus Paracelsus, Issac Newton a nejnověji slovenský lékař MUDr. Eugen Jonáš. Ten ověřil tuto metodu na několika desítkách tisíc případů.

Na jakých principech je metoda založena?

Vychází se z toho, že žena je plodná přinejmenším ve dvou na sobě nezávislých rytmech. Prvý, klasicky užívaný, si zjišťuje žena sama na základě toho, jak se jí dostavuje měsíční krvácení či jiným běžným způsobem (měření basální teploty, či s nějakou pomocí ošetřujícího lékaře). V této souvislosti se pak hovoří o klasickém rytmu plodnosti. V těchto dnech je pravděpodobnost početí pouze 15 - 35 %.

Druhý rytmus plodnosti je v souladu s rytmem kosmobiologických vlivů ukazovaných postaveními planet vůči Zemi. Každá žena má tento cyklus jiný. Jedná se o poměrně složitý výpočet, jehož výsledkem je určitý okamžik. V něm, jsou-li splněny příslušné podmínky, může nastat početí dítěte s určitými astrologicky předem stanovitelnými vlastnostmi (životaschopnost, pohlaví, vliv na matku...). Toto vyhodnocení se pak dodává jako kalendář, kde jsou vyznačeny vhodné dny pro početí. Využití těchto dnů je pak zcela nezávislé na datu narození partnera. V těchto dnech je pravděpodobnost početí až 85%.

Tento kalendář lze tedy využít pro zvýšení pravděpodobnosti početí, početí dítěte zvoleného pohlaví a rovněž pro přirozenou antikoncepci.

V jaké fázi se nacházel měsíc při Vašem narození můžete zjistit na http://aa.usno.navy.mil/data/docs/MoonPhase.html#y2002

Více ...
Vložil: spravce* dne 13.8.2009| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 čínský kalendář*Astrologie a plodnost

Tady je adresa na čínský kalendář, kde se dá vypočítat pohlaví miminka. Dostala jsem na něj tip od Natallky ze Snažilek. Zkuste to, někomu to funguje, někomu zase ne... Zadá se tam věk matky při početí (v konkrétním měsíci početí) a druhým údajem je ten měsíc, výslednicí je pohlaví dítěte - CH nebo D.

http://www.emimino.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=887

Pa, Ester

Více ...
Vložil: Esterkaa dne 24.7.2006| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 hvezdy*Astrologie a plodnost

Rak
Nejlepším dnem pro početí je 21.červen – letní slunovrat, při kterém je zaznamenána stoupající síla. Dařit se může celý půlrok, od prosince do června – narodí se potomek, jako by vám z oka vypadl. Nejlépe se početí Ráčkům zdaří v noci, při svitu luny, kdy jsou obdařeni něčím zvláštním, nevyzpytatelným a kouzelným. Mocná láska vás uchvátí a nevýslovně se vám vede. V ostatních měsících se může projevit klesající síla a nemusí se to zrovna zdařit, zejména těm méně citlivým jedincům. Nikdy ale není pozdě zkusit to znovu a znovu.

Lev
Lvi jsou většinou statní a silní jedinci, kteří se rádi chlubí svým potomstvem. Nejúspěšnější měsíc pro početí je září. Dobré měsíce jsou také únor, březen a květen. Síla jim naopak ubývá v říjnu, listopadu, prosinci a lednu.

Panna
Plodnost se Pannám nedá upřít. Většinou porodí více potomku, než si předsevzaly. Od prosince do června je plodnost nejvyšší. Daří se jim početí v chladnějších dnech, spíš než v parném vedru. Se stoupající silou Měsíce rodí zdravé děti. Prosinec, leden a duben přinášejí sebou sílu i aktivitu.

Váhy
Nejlépe se daří počít dítě v prosinci, lednu a září. Ačkoli milují slunný, horký den, v chladných měsících mají více síly. V parných dnech nemusí být zrovna v kondici. Váhy bývají dost plodné. Říká se, že na ně stačí hodit mužské kalhoty, a už jsou v tom. Pro ně zvlášť platí, nepřejí-li si zplodit potomka, užívat osvědčenou antikoncepci.

Štír
Štíři bývají plodní, obzvlášť v prosinci, lednu a únoru, a těšívají se zdravými potomky. Kromě září a října vycházejí ostatní měsíce pozitivně. Chcete-li, aby vaše dítko bylo navlas podobné vám, zkuste to v lednu a ručím vám, že to vyjde naprosto přesně. Pokud již žádné děti nechcete, dobře se chraňte antikoncepcí.

Střelec
Většina Střelců se příliš nechrání proti nežádoucímu těhotenství. Žijí v souladu s přírodou a berou život tak, jak jde. Některým dojde až za pár let, kolik vlastně zplodili potomků. Čísla jsou to slušná. Od prosince do června mají Střelci zvýšenou plodnost zaručenou. Od července do listopadu poněkud klesá. Tím vás ovšem nechci utěšovat, ani vám dávat plané naděje. Nejvíce se vám daří v únoru a v březnu. To se pak narodí silní jedinci, kteří se vám budou velmi podobat. Nevylučuje se ani měsíc srpen – doba dovolených.

Více ...
Vložil: spravce* dne 24.3.2003| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Hvezdy-pokračování*Astrologie a plodnost

Kozoroh
Jejich stoupající síla se projevuje od zimy až do jara. Daří se jim zvláště v září a říjnu. Nejproblematičtější měsíce jsou červenec a srpen. Doba dovolených… zde mohou počít nechtěného potomka.Více se uvolní a tolik se nepozorují, proto jsou prázdniny také k plánovanému početí nejideálnější. Pokud máte co do činění s Kozorohem či Kozonožkou, tak vězte, že založení rodiny zásadně plánují, a tomu se musíte podřídit i vy.

Vodnář
Miluje děti, ale nemusí být všechny jen jeho či její. Většinou rodičovství plánuje. Mívá jedno až dva potomky. Nejúspěšnější čas pro početí je měsíc duben a květen. Složitý je březen a část listopadu. Vodnář je obvykle velkorysým otcem a milující matkou. Doba dovolených přeje uvolnění, proto pozor na tyto měsíce, může počít i nechtěného potomka. V těhotenství věří a propaguje přírodní a správnou výživu. Velmi odsuzuje kouření.

Ryby
Gravidita je jedním slovem úžasná. Takový Rybák by skutečně mohl zplodit nejméně tucet dětí, bez ohledu na to, jak je uživí. Když se ucho utrhne, moc se diví… vždyť si dával pozor! Nejlépe se mu daří v červnu, červenci a v srpnu. Pozor si musí dávat i na ostatních devět měsíců, neboť je to borec.

Beran
Pokud si právě nepřejete počít potomka, pozor na červenec, srpen a září! V opačném případě tyto měsíce vřele doporučuji – narodí se vám nejen zdravé děťátko, ale i věrná kopie vašeho obrazu. Mám pro to logické vysvětlení: vaším znamením je oheň – prudké sluneční paprsky oheň zastupují, letní čas je tedy pro vás nejpříznivějším obdobím pro početí. Umocní vaši touhu, posílí úrodný klín. Zasejete dobré sémě.

Býk
Početí zdravého potomka se daří od května do listopadu. Pozitivní měsíce pro početí jsou pak srpen a září. Býčci bývají velmi plodní a celá řada z nich má nejméně dvě, tři ale i více ratolestí. V jarních a letních dnech si dávejte zvláště pozor na nevítané milování. Spíše se družte podle libosti a chuti. Býci mívají silné a zdravé děti. Nejsou s nimi přílišné problémy, snědí na co přijdou a chovají se vcelku klidně.

Blíženci
Nejlépe se Blíženkyni daří zplodit potomka v květnu a červnu, nevylučuje se ani podzimní období a část zimy. V červnu se rodí mnoho dvojčat a trojčat – tak aby vás to nepřekvapilo. Moře a hory působí přímo čarovně. Pokud se jí nedaří otěhotnět doma, alou do světa, k moři. Tam by měla čekat onen zázrak početí. Netoužíte-li po miminku dejte si ve zmíněném období dobrý pozor!

Více ...
Vložil: spravce* dne 24.3.2003| 1 komentář | Přidej komentář | Poslat mailem
 Články 14 z 4 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.