Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Po dlouhé době

Autor: Ferum , 11.12.20085 roků 10 měsíců 3 týdny 6 dnů života dítěte

Ahoj.
Dlouho jsme sem nepsali, ale možná to napravíme.
S mím tátou novinky žádné nejsou a ani asi jen tak nebudou. Neviděl jsem ho ani já ani máma. Alimenty neplatí a ani se jinak neozývá. Mám a za něj zaplatila dluh a teď ho bude vymáhat soudně. Ale to by stačilo. Jak říká nám za rozčilování jí nestojí.
V únoru jsme se s mámou seznámili s jedním pánem. Jmenuje se Milan stejně jako děda. Moc jsme si ho oba oblíbili a tak jsme začali budovat byteček u něho v domě a 28.8.2008 jsme se tam přestěhovali. Takže od té doby jsem jak říká moje máma s úsměvem vesnická křupka. Ale jinak se pro mě nic nezměnilo. Jen dojíždím každý den ráno dvacet minut do školky s mámou, protože školku měnit nechci.
Tátu Milana mám moc rád a už mu i říkám tati. I proto, že svého vlastního si nepamatuji. Jsme pěkní lotři. Máma z nás občas roste, ale to jsou prostě kluci. Teď už bych si přál jen sestřičku. Všichni mí kamarádi jí mají a já zatím nic. Třeba se brzy dočkám.
Od září chodím na fotbal a celkem mě to baví. Hrát moc neumím a asi ze mě vrcholový sporovec nebude, ale aspoň mám pohyb jak říkají babičky. Teď už je venku zima a tak trénujeme dvakrát týdně hodinu a půl v tělocvičně.
Tak přeji krásné Vánoce a hodně štěstí v roce 2009


VOJTA

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 653 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.