Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

symbaba, BW triké, Cam trolley, AGS

Autor: Ivana a sosanky , 3.8.2006

Symbaba- stál 10 tisíc a měl snad všechny vychytávky:  projel dveřmi 80, přehazovací rukojeť, tašky , prostorný, větrání boudiček,pětibodové pásy, do tří let.... ALE- po pár týdnech ježdění se kapku rozvrzal, hlavně rukojeť ale i celková konstrukce. Vím,že další rodiče měli potíže,ale znám i takové kterým kočár ,sice vrzavý,ale sloužil. Já ho prodala záhy, protože psaná nosnost 20 kg, je fakt málo.  Jinak jezdil relativně dobře.


Baby welt Triké-  máme z druhé ruky (PC víc jak 18tisíc, my koupili za 10 t.)komfortní verze. Pevné hluboké korbičky - výborné - krásně skladné .Na nošení sice těžší než tašky ,ale pevné. Košíky pod korbičkami mají za strany zip a tak přístup pro nákup nebo tašku je výborný.  Jako sportovní verze je vyníkající- měkké a přitom prostorné sedáky, pětibodové pásy, každé dítě má svou hrazdičku a boudičku.Sportovní verze lze polohovat až do rovného lehu, nastavení opěradel je na pásek . Trojkolka má přední zdvojené kolečko - výborné a stabilní. Kočárek bych řekla je spíš pro vyšší rodiče- já se svýma 165 cm mám občas problém zvrknout kočár na zadní kolečka . Ale třeba na inlinech , kdy jsem asi tak o 10 cm vyšší je to absolutně bez problémů. Projede dveřmi 80. Nosnost psaná 40 kg. Jízdní vlastnosti jsou pro mě nejlepší- ve městě i v terénu, ve sněhu.... nemám jedinou výhradu..


Cam trolley- tandem - máme ho do auta- máme velmi malý kufr a tento byl jeden z mála který se vejde celý bez rozebírání koleček a tak. . Jízdní vlastnosti jsou dobré do města , v terénu jsou otočná kolečka spíš na obtíž,ale zaaretovaná jdou. Když zadní dítě leží je velmi špatní přístup do koše. Spát mohou obě děti- zadní v lehu a přední v polosedu. Vyníkající je pláštěnka- tu hodnotím jako úžasnou. Je to spíš kočár pro sourozence. Měla jsem možnost vyzkoušet vzadu mimčo a ve předu dvouletá holčina- a jezdí ten kočárek líp.. Ale pro naše potřeby vyhovuje..


AGS-trojkolka-   jsme pořídili na chatu,taky z druhé ruky. Je velmi podobný Zekiwě- jak jízdní vlastnosti tak vzhled. Má jen větší zadní kola. Výborné jízdní vlastnosti- sedačky velké , prostorné ,v porovnání s BW ale asi jako lavice a gauč- ve prospěch BW.  Máme tento kočárek teprve chvilku tak nevím nic moc víc. Ale neprojde dveřmi 80..

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1224 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.