Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Bylo mi 23 měsíců

Autor: Lucka Šeflová , 8.9.2013

8.9.2013


Tak už se s bráchou tolik nezlobíme. Spíš spolu lumpačíme, blbneme a máme z toho velikou legraci :-)


Už jsem zase o měsíc starší. Jsem typická holčička a hraju si ráda s panenkami, ale i s oblíbeným koníčkem, kterého jsem dostala předčasně k narozeninám. S bráchou jsme měli společnou oslavu už na konci srpna. Oslavili jsme to s babičkami a dědečky, i s kamarády. Dostali jsme dortíky s Ferdou mravencem a broukem Pytlíkem a taky druhý s postavičkami ze Čtyřlístku. Svíčky na dortu už umím hravě sfouknout. Hrozně nás to s bráchou bavilo, tak jsme foukali hned několikrát. Vedle koníčka jsem dostala taky spoustu skládaček, knížek a odrážecí kolo. Zatím s ním spíš jen tak chodím, ale jsem moc pyšná, že ho mám. Už jsem skoro jako brácha :-)


Mám za sebou další očkování u paní doktorky. Byla to druhá dávka Priorixu a vůbec jsem nebrečela. Dostala jsem náplast se zvířátky a obrázek, za to jaká jsem byla statečná holka. Taky jsem za něj řekla paní doktorce "díky" a "pápá" a už jsem mazala z ordinace :-)


Zrovna dneska jsme objevili dva nové zoubky - jsou to oba horní špičáky. Trápí mě trošku rýma. Nejspíš to bude asi k zoubkům.


V poslední době mám moc ráda prasátko Pepina. Dívám se na něj na počítači a líbí se mi, že ho mám i na pyžámku a na bundě :-)


Nejraději bych dělala všechno sama. Zkouším se oblékat i svlékat. Celkem dobře mi jde obouvání a zouvání.


Vyzkoušela jsem si modelování s modelínou a moc mě bavilo.


Ráda jako fotím s opravdickým foťákem. Taky si s mamkou prohlížíme knížky a skládáme skládačky. Moc mě to baví a celkem u toho i vydržím. Mamka říká, že mám větší trpělivost, než míval brácha a jsem i možná maličko klidnější. Umím být ale i za ďáblíka. Ráda si hraju na paní doktorku a poslouchám plyšáky :-) A taky ráda telefonuju, ať už s opravdickým telefonem, tak s tím mým dětským a hraju si "jako", že volám s bábou nebo s tátou :-)


Začala jsem s mamkou chodit na dětské cvičení, kde potkáváme "staré" dobré známé, se kterými jsme se tu potkávaly už před prázdninami. Moc mě to tu baví a hezky se tu vyřádím.


Baštím ráda Bobíky a Lipánky, čokoládové koblížky, které mě naučil baštit brácha :-) a taky miluju čokoládu a lízátka :-) Fialový obal od Milky už poznám na dálku :-)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 970 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.