Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Avignonská bábovka

Autor: Eset+2M , 15.8.2008 18:15:39
Suroviny
3 vejce • 1/2 kostky Hery nebo másla • 200g cukru • 200g hrubé mouky • 100-150g mletých vlašských ořechů • 1 prášek do pečiva • 125ml mléka
Postup
Ušleháme žloutky s cukrem a tukem. Pak přimícháme mouku, prášek do pečiva, mléko a pomalu přidáváme ořechy. Nakonec opatrně smícháme s ušlehaným sněhem z bílků a nalijeme do vymazané a hrubou moukou vysypané formy. Pečeme asi na 150-160 st. aspoň 50 min. (dřív troubu neotvírat nebo se bábovka srazí!!!)
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 374 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.