Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Ohlédnutí na zpátek

Autor: Ferum , 1.7.20041 rok 5 měsíců 2 týdny 2 dny života dítěte

Ahoj.
Tak dnesk jsem se měl zajímavě. Máma tu dlouho nebyla a tak Vám něco napíšeme.
10.5. v 9:00 hodin jsem byl na očkování u paní doktorky Havlové, ale byla to jen lžička a ta mi moc chutnala.
15.05. mého tátu v Kralupech postřelili asi tak v 16:00. Máma s tetou Helenou ho do pátku naháněli, ale teprve ve čtvrtek jsme se dozvěděli, že je v nemocnici v Mělníku a v pátek 21.5. ho převezou domů do Slaného do jeho bytu. Táta se chtěl v pátek s mámou rozejít, ale máma ho ukecala. Na jak dlouho?
Táta se trochu uklidnil a od toho dne marodí. 21.6 tátovi sebrala policie zbrojní průkaz a tak ví, že půjde z letiště.
Dneska je 1. července a bylo sice teplo, ale občas pršelo a foukal vítr. Letos jsem se ještě ani jednou nekoupal venku v bazénu. Prostě na to není počasí. Za čtrnáct dní je mi už rok a půl. To to letí. Dneska jsem byl s mámou a tátou venku. Byli jsme na hájích, na mašinách u Sadů, a na kolotočích za přejezdem. tam jsem spadl a praštil se nosem o houpačku, ale rychle mi otrnulo a opět jsem tam lezl. Jsem dost velké číslo. Chvilku neposedím a dost zlobím. Mámu ani tak ne, ale ostatní. Poslechnu ještě tetu Helenu, ale zbytek mě poslechne na slovo a tak proč nezlobit. táta mi dneska dal už také na zadek, asi si všiml, že to se mnou jinak nejde. Jo v neděli 27.6. se vrítil praděda s prababičkou ze Španělska a přivezli mi dárky: Hrající a jezdicí auto, četvené tričkos Býkem a míč FC Barcelona. Když tu nebyli tak jsme s mámou spali u nich v baráku a byla to sranda.
Nejhorší asi bylo pondělí 28.6. babička Stáňa měla po dvou letech epileptický záchvat a s námi se všemi to hodně zamávalo. Každý doufal, že už je klid a najednou tohle. Já tomu sice ječtě nerozumím, ale i mimino jako já cítí, že se něco stalo.
To je zatím všechno. Hezný den a mějte se.


Vojtěch

Zobrazeno doposud 418 x.
Další informace
Hmotnost
 
Spánkový režim
 
Jaké zvuky vydává? Co říká?
 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.