Milé dámy ryby jsou zdravé. A chceme mít chytré dětičky - není-liž pravda?? Jodu trošku by to chtělo...
Takže: vykuchaný pstruh, nebo i tresku norm. lze použít, i candáta..
Na každou rybu si připravíme alobal její velikosti.
Tresku můžeme balit i po dvou - smrskne se.Na alobal nakapeme olivový olej, trochu cibulky přidáme, pak šup na něj s rybou.
Dovnitř ryby kuličky zeleného pepře, jalovce, petrželovou nat, i trošku syrové cibule. Na rybu poklademe totéž, zakapeme olivovým olejem a zabalíme.
Uděláme takový balíček - jeden balík - jedna porce.
Alobal několikrát zezhora propícháme jehlou nebo nůžkama, aby se odparovala vlhkost. Můžeme si u toho představovat tchýni, nebo manžu co je pořád
pryč - jak je libo.
Dáme do trouby 200 stupnů na zhruba dvacet minut - krásne to začne vonět.
Dobrou chut přeje Věrka
|