|
|
CHLEBOVÁ KAPSA PLNĚNÁ CAMEMBERTEM A CIBULÍ |
|
Autor: minina+Dany 03/06,Verča 04 /09 , 21.1.2008 | |
| 1 hrnek vlažné vody 1 lžíce olivového oleje 1 lžička soli 2 lžíce medu ½ lžičky mletého hořčičného semínka (já ho nedávám) 3¼ hrnku hladké mouky 1 lžička droždí
1 velká červená cibule (dávám i bílou) 1 lžíce másla 1 lžíce olivového oleje 1 celý camembert 1 rozšlehané vejce
Prvních sedm surovin vložíme do pečící nádoby ve výše uvedeném pořadí. Přístroj nastavíme na program „TĚSTO“. Cibuli zesklovatíme na másle s olejem a necháme vychladnout. Po ukončení programu těsto vyklopíme na pomoučenou plochu a hněteme 2 minuty. Pomoučeným válečkem vyválíme placku dostatečně velkou, aby zabalila celý sýr. Sýr položíme doprostřed a navršíme na něj cibuli. Okraje těsta potřeme vejcem a sýr s cibulí zabalíme. Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme na vymazaném plechu v troubě vyhřáté na 220°C asi 25 minut dozlatova. Necháme 15 minut vychladnout. Abychom si pochutnali, musí být kapsa stále ještě teplá.
Já rozdělím sýr na menší díly, a kapsy dělám menší.
|
|
Zobrazeno doposud 613 x.
|
|