Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Štrůdl / ADElkaa

Autor: Bluemar , 1.8.2007
pul kila hl. mouky
trosku soli
1vejce
1kostka tuku - Ivy
dve lžičky cukru
vlažná voda


všechno se dá na vál, ten tuk nastrouhat na hrubym struhadle, vypracuje se těsto a zabalené do potr.fol. ho nechám cca 20min. odpocinout v lednici /kdyz se specha, tak se ani to nemusí/ Dá se použít na jablečný štrůdl, ale i na slané záviny - treba špenátový, nebo cuketový, ale do těch se nepřidává cukr.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 830 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.