Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Mléčná rýže / jituleBambule

Autor: Nitecka , 22.9.2005
rýže se vaří skoro doměkka v mléce se špetkou soli a ke konci se přileje vanilkový pudink rozmíchaný v troše mléka a když zhoustne, osladí se podle chuti. My jsme dávaly ještě trochu skořice a po sundání z plotny oříšek másla (podle množství). Určitě bude dobré přidat tam třeba jablíčko, nebo kompotované meruňky, nebo rozinky namočené v rumu.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 412 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.