Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Dietní knedlík / Tanja1

Autor: Bluemar , 11.6.2006
To nasypes nakrajenou housku, das sul,vejce, rozpusteny rostlinny tuk nebo olej, kdyz mas tak nakrajenou zelenou petrzelku a horke mleko vsechno zamíchas a nechas stat/jak dlouho chces/ .
Pred obedem, asi tak 20 min. prisypes hladkou mouku a tvoris knedlikove koule.
Vodu privedes k varu, stahnes a vhodis knedliky na 12 - 15 min.
Vodu udrzuj pod bodem varu, knedliky pak nemas oslizle.
 To je cele kouzlo.Spravny Semmelknedl /houskovy knedlik/ma drzet pohromade a ma byt takovy mazlavy.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 508 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.